Het Laatste Woord

Wervend schrijven

Naar het inschrijfformulier

Makkelijk gezegd: verzin een leuke kop, een verrassende benadering. Maar jij zit ermee. Want leuk moeten zijn op commando, dat werkt vaak verlammend.

 

Vaak helpt het om een sluipweg te kiezen. Val het probleem van achteren aan. Wat is het werkelijke koopmotief van de klant? Welke approach past daarbij? Dit helpt de creativiteit vanzelf weer op gang.

 

Schrijf je advertenties, verkoopbrieven, mailings en brochures en sta je een beetje droog? De training Wervend schrijven geeft je twee dagen lang het zetje dat je nodig hebt, plus een flinke dosis schrijftechniek.

Voor wie

Marketeers; promotiemedewerkers; verkoopmedewerkers;  redacteuren van uitgeverijen.

 

Data en locatie

Data: 

Van 9.30 tot 17.00 uur

Locatie: Ede

Kosten

€ 995,- exclusief 21% BTW en inclusief koffie, thee, lunch.

Het programma

In een training van twee dagen leer je de psychologische principes van koopgedrag en van reclame. Je leert ter plekke voor je eigen producten of diensten creatieve campagnes bedenken. Je wordt intensief getraind op aantrekkelijke formuleringen. De training is geschikt voor iedere verkooptekst, van flaptekst tot reclameslogan en van advertentie tot catalogus. Natuurlijk besteden we ook ruimschoots aandacht aan teksten voor een Google-Adwords campagne.

 

Voordat de cursus begint, kies je een paar teksten waar je mee bezig bent en problemen mee hebt en stuur je die naar de docent. Fragmenten daaruit vind je later terug in het cursusmateriaal. Zo kun je de theorie meteen toepassen op je eigen praktijk!

 

Door wie?

De trainer van deze cursus is Sarah Lee Ketner van tekstbureau Het Laatste Woord. Ze is een ervaren en gedreven docent, gespecialiseerd in tekstproducties, redactiewerkzaamheden en reclame- en brochureteksten. Deze training werd voorheen gegeven voor VOB Boek- en Media-academie.


Naar boven

Inschrijfformulier

  •  dd-mm-jjjj
  • Onze annuleringsvoorwaarden
    • tot drie weken voor aanvang van de training kun je kosteloos annuleren.
    • annuleer je drie weken of korter voor aanvang van de training, dan brengen wij 50% van het trainingsgeld in rekening. Wel kun je een collega (met dezelfde werkzaamheden) je plaats laten innemen.