Het Laatste Woord

tekstbureau

Hier is je tekstbureau


Als je een tekstbureau zoekt, heb je het nu gevonden. Wij herhalen het woord ‘tekstbureau’ een paar keer om wat hoger in de Google-ranking te komen. Want als je googelt, vind je heel veel tekstbureaus. Het beroep van tekstschrijver is niet beschermd, dus iedereen die ‘wel iets heeft met taal’ en even geen ander werk heeft mag zich tekstschrijver noemen.

 

Wij werken anders


1.            Wij hebben een ideologie. We bestrijden Wereldtijdschrifttaal (of Halvabetentaal) en vinden dat iedere zin helder, concreet en van betekenis moet zijn.

 

2.            Wij vinden dat tekstschrijven een ambacht is en dat situaties die ertoe doen, vragen om een vakkundige tekst. Net zoals wij niet zelf een extra elektriciteitsgroep installeren of een marmeren vloer leggen. Onze tekstschrijvers zijn neerlandici en hebben allemaal een opleiding tot allround tekstschrijver gevolgd.

 

Wij schrijven alles

Noem een genre en wij kunnen het schrijven. Brochures, websiteteksten, wetenschappelijke artikelen, beleidsnota’s, gedichten, biografieën, journalistieke artikelen, kinderboeken. Onze tekstschrijvers zijn allround schrijvers, maar hebben ieder ook een eigen specialiteit.

 

Lees meer over Het Laatste Woord.