Het Laatste Woord

Onze mensen

Ons vaste team telt vijf personen. Daarnaast werken we samen met hele goede freelancers die ons bij grote klussen uit de brand helpen.

Sarah Lee Ketner

Oprichter van Het Laatste Woord. Na vele omzwervingen trouwens (hondentrainer, fitnesstrainer en nu trainer in teksten). Wilde vroeger altijd schrijver worden en vergeet nu dat ze dat al jaren is. Sarah Lee weet alles over het adviestraject bij gemeenten en staat daar dan ook regelmatig te trainen.

Ben van der Have

Ben is de nestor, de leermeester en de behoeder van de verloedering. Hij is wetenschapper maar kan toch heel helder schrijven. Daarom bewerkt hij regelmatig wetenschappelijke artikelen tot een lezersvriendelijke tekst. Ook pikt hij altijd de leukste opdrachten in: een boek over het Nederlands Forensisch Instituut, een boek over een bijzondere archeologische vondst in Rijswijk, of een uitgave over de Nederlandse Taal voor expats (The Dutch Tongue) .

Martine van Rooijen

Ze geeft regelmatig bij Lemniscaat of Gottmer kinderboeken uit. Martine kan als geen ander een tekst ontmantelen tot de concrete essentie. Ze herschrijft daarom vaak standaardbrieven voor de gemeente, of informatiefolders over overheidsvoorzieningen. Daarnaast is ze bijzonder bedreven in archiefonderzoek en schrijft geschiedenissen over huizen of mensen. Kijk ook op de website van 't Verhaal.

Ineke Heikamp 

Zonder Ineke zouden wij de reputatie van verstrooide schrijvers krijgen. Zij leidt ieder project in goede banen, zorgt ervoor dat opdrachtgevers hun teksten op tijd krijgen en dat onze trainers met hun kratjes met de juiste spullen op de juiste plaats staan.