Het Laatste Woord

copywriter

Hier is je copywriter


Als je een copywriter zoekt (Nederlands, Engels), heb je hem nu gevonden. Wij herhalen het woord ‘copywriter’ een paar keer om wat hoger in de Google-ranking te komen. Want als je googelt, vind je heel veel copywriters. Het is geen beschermd beroep, dus iedereen die ‘wel iets heeft met taal’ en even geen ander werk heeft mag zich copywriter noemen.

 

Wij werken anders
 
 

Onze teksten zijn altijd het resultaat van:

  1. onze ideologie. We bestrijden Wereldtijdschrifttaal (of Halvabetentaal) en vinden dat iedere zin helder, concreet en van betekenis moet zijn.
  2. ons vakmanschap. Situaties die ertoe doen vragen om een vakkundige tekst. Net zoals wij niet zelf een extra elektriciteitsgroep installeren of een marmeren vloer leggen. Onze tekstschrijvers zijn neerlandici of native English speakers en hebben allemaal een opleiding tot allround tekstschrijver gevolgd.

Wij schrijven alles

Noem een genre en wij kunnen het schrijven. Brochures, websiteteksten, wetenschappelijke artikelen, beleidsnota’s, gedichten, biografieën, journalistieke artikelen, kinderboeken. Onze tekstschrijvers zijn allround schrijvers, maar hebben ieder ook een eigen specialiteit.

 

Lees meer over Het Laatste Woord.